Har I en plan for at udvikle jeres ledere?

Virker den, og holder I fast i den?

Er den skræddersyet til jeres virksomhed, eller er det en ”one-size fits all”?

Ledelses- og forretningsudvikling

Jeg kan hjælpe jer med at udvikle jeres forretning gennem jeres ledere og dermed alle jeres ansatte, og min erfaring siger, at hver eneste virksomhed er speciel, og det skal også afspejle sig i den måde ledelsen udvikles.

Forretningsudviklings værdi gennem udvikling af jeres ledere og medarbejdere kan være en udfordring at vise på bundlinjen. MEN den sniger sig alligevel ind gennem f.eks. lavere medarbejderomsætning og mindre sygdom, som begge kan relateres til bedre trivsel.

Og nu spørger I måske: ”Hvad er idéen med at udvikle ledelsen? Vi har ikke de store problemer med medarbejderomsætning eller sygdom, så vi ser ikke nogen grund til at ændre på noget.” Her spørger jeg så: ”Hvad med tiltrækning af de rigtige kandidater, udvikling af virksomheden, arbejdsglæden?”

Vi kan nok ikke komme uden om, at i fremtiden vil de nye generationer på arbejdsmarkedet stille mere kritiske spørgsmål og krav til en virksomhed, og her kommer medarbejdertrivslen i spil. Det bliver et kæmpe parameter, når de skal vælge job og ikke mindst fastholde dem i jobbet, og er man som virksomhed ikke med på vognen, så er man hægtet af. De vil ikke have en leder, der gør ting, som de har gjort det de sidste 10-15 år, for det har fungeret fint. De vil have en leder, der ser dem, forstår hvad der tricker den enkelte medarbejder og giver trivsel og arbejdsglæde.

Er I klædt på til dette?

Kontakt mig for at få en uforpligtende snak om hvordan vi sammen kan løfte denne opgave.

Nysgerrig efter at høre mere?