Ejer-/generationsskifte, fusioner, digitalisering og organisationsudvikling.

Årsagerne til jeres virksomheds transformation kan være mange.

Men hvordan når I succesfuldt i mål?

Organisationsudvikling og transformation

Et ejer-/generationsskifte eller en fusion er ikke kun, at nye ejere overtager forretningen, og så kører alle processer videre, som de plejer. Det betyder ganske rigtigt, at nye ejere kommer til, men det betyder ofte også, at en ny tillid skal bygges op mellem disse, ledelsen og resten af organisationen. Der stilles måske nye krav til ledelsesformen, der indføres højest sandsynligt nye processer og procedurer, afdelinger slås sammen eller deles op, nye kollegaer støder til.

Digitalisering og organisationsudvikling stiller ligeledes store krav til organisationen og ikke mindst ledelsen, idet der kan være usikkerhed om jobsikkerhed, nye processer og nye IT-systemer.

En transformation er med andre ord en kæmpe omvæltning, som sætter mange reaktioner og tanker i gang, og det har betydning for organisationens trivsel og udvikling.

Mit spørgsmål er derfor

Er jeres ledelse klædt på til den opgave, I står over for? Både i forhold til at lede medarbejderne i den rigtige retning, kender de overhovedet retningen, og er de klar til den udvikling, de selv skal igennem?

Med 15 års erfaring indenfor ledelsescoaching og -udvikling, organisationsudvikling og intern kommunikation står jeg klar til at hjælpe jer med en skræddersyet transformations løsning til at få klædt hele organisationen på til, at I når i mål med jeres specifikke transformation, fra start til slut.

Nysgerrig efter at høre mere?